Cum să amenajezi un balcon întreg cu mai puțin de 1.700 de lei?

Cum să amenajezi un balcon întreg cu mai puțin de 1.700 de lei?

Forfota îndepărtată a orașului, mirosul îmbătător de liliac, foșnetul porumbeilor pe acoperiș. Și tu te poți bucura de seri de vară stând la aer curat fără a părăsi apartamentul. Chiar și pe un balcon mic poți crea o oază de liniște. Și nici măcar nu ai nevoie de un buget mare pentru asta. Cum să faci? Am pregătit sfaturi pentru a-ți mobila balconul, astfel încât să te poți încadra în 1 700 Lei. 

 

Scaune pe balcon

 

Set din ratan JARUB
934 Lei

Stați seara la un pahar de vin, savurați cafeaua de după-amiază, răsfățați-vă la o siestă cu o revistă, priviți păsările. Toate acestea se pot face pe un balcon mai mic. Pentru a profita la maximum, scaunele confortabile sunt esențiale. Relaxare îți poate oferi și setul JARUB din ratan artificial. Este format dintr-o masă rotundă cu diametrul de 60 cm și două scaune.

Adâncimea scaunelor din ratan este de 45,5 cm, așa că și pe un balcon mic- să zicem de 1,5 m lățime- vei avea suficient spațiu pentru a-ți întinde picioarele. Setul de grădină vine într-o nuanță maro naturală cu un design rural romantic. Masa este din sticlă securizată. Este astfel suficient de practică pentru balcon. Zona de depozitare din partea de jos a mesei adaugă, de asemenea, un caracter practic.

Avantajul ratanului artificial este că nu necesită nicio întreținere semnificativă - trebuie doar să ștergi mobilierul cu o cârpă umedă din când în când. În plus, este rezistent la lumina soarelui și nu are probleme nici măcar pe ploaie sau vreme geroasă. Relaxarea pe balcon este acum la îndemână. Scaunele sunt stivuibile, le poți pune ușor unul peste altul și le poți acoperi cu o prelatp. Totul este gata.

 

 

Masa de servire

 

Masa de servire MASINO
159 Lei 

Pregătiți aperitive, amestecați băuturi, adăugați un mic desert, un pahar de vin și totul poate fi încărcat convenabil în bucătărie pe o tavă detașabilă a mesei de servire. Și apoi aceste delicii culinare se transferă pe balcon fără probleme. Acesta este avantajul mesei de servire MASINO. Când se termină întâlnirea, nu faci decât să transferi din nou tava și să pui vasele în chiuvetă sau în mașina de spălat vase. Bunăstare, așa cum ar trebui să fie.

Masa de servire MASINO te încântă cu designul său elegant - o secțiune de servire neagră elegantă și picioare rafinate de cupru. Când nu ai nevoie de masă, o poți plia și o poți sprijini de peretele de pe balcon, astfel încât să nu îți lipsească spațiul. Și în weekendurile leneșe, te poți răsfăța și cu micul dejun în pat. Nu este deloc o idee rea, nu-i așa?

 

 

 

Ghiveci de flori pe balcon

 

Ghiveci suspendat JEOR
2 buc. Pentru 98 Lei = 196 Lei

Pentru ca balconul să fie nu doar practic, ci și fermecător, trebuie să existe plante în el. Cea mai bună soluție pentru balcoanele mici sunt ghivecele agățate, care nu îți vor lua din spațiu. Pur și simplu le agăți pe balustradă. Ghivecele suspendate nu servesc doar ca decorațiune, ci creează și o zonă intimă plăcută și acționează ca un paravan. Dacă plantezi ierburi aromatice - rozmarin sau salvie - vei obține un repelent natural împotriva țânțarilor intruzivi de pe balcon.

Ghiveciul suspendat JEOR din ratan artificial este perfect pentru scaunele JARUB menționate mai sus. Cu lungimea sa de 50 cm, poate crea un strat de balcon mai mic. Ce vei pune în el? Mușcate? Begonii? Sau ierburile aromatice? Dacă vrei ca plantele de pe balconul tău să prospere, încearcă să ții cont de orientarea ghiveciului.

 

 

Lanterna pe balcon

 

Felinar ELIJAR Tip 3
139 Lei

Atmosfera intimă de pe balcon este perfect completată de iluminarea difuză. Cele mai bune opțiuni sunt cele care nu au nevoie de alimentare cu energie electrică. Pariați pe clasici: o lumânare romantică. Pentru ca briza de vară să nu-ți facă probleme, protejează lumânarea. Soluția este felinarul ELIJAR, care se va ocupa de lumânare. Dacă ai preferat florile în locul plantelor care să țină țânțarii la distanță, poți pune și o lumânare anti-insecte în felinar. Combini plăcutul cu utilul.

 

 

Pătură de pluș

 

Pătură de pluș ASTANA
107 Lei

Chiar și serile de vară pot fi reci. Dar de ce să le petreci în casă când te așteaptă o oază de liniște pe balcon? Din echipamentul potrivit de seară nu trebuie să lipsească o pătură călduroasă. Pătura de pluș ASTANA cu dimensiunile de 150 x 200 cm este suficient de mare și de călduroasă încât nici măcar briza serii de august să nu îți strice momentele plăcute.

Pătura de pluș ASTANA vine în două variante de culoare: bej deschis și roz. În cazul unui accident minor cu aperitive sau o băutură, poți spăla pur și simplu pătura în mașina de spălat. Iar dacă abia așteptați o seară stând pe balcon, o puteți pune în siguranță în uscătorul de rufe.

 

 

Bea pahare

 

HOTCOLD set de 2 cești
2 cești de 43 Lei= 86 Lei

Când soarele arde ca în Peninsula Iberică, este plăcut să te răcorești cu o băutură rece. În schimb, când seara se răcește, este grozav să te încălzești cu ceai fierbinte. Cănile termice HOTCOLD te asigură că băuturile calde sau reci rămân cât mai mult timp posibil la temperatura dorită. Termocupele pot face acest lucru datorită geamului dublu borosilicat cu vid, care ajută la menținerea temperaturii dorite a băuturii.

Ceștile HOTCOLD vor satisface și prin designul lor minimalist atemporal și volumul generos de până la 350 ml. Datorită acestui lucru, nu trebuie să alergi mereu să-ți „alimentezi” băutura. Cupele termice HOTCOLD sunt realizate manual, suflate din sticlă borosilicată. Materialul este rezistent la zgârieturi, agenți de curățare mai agresivi, deteriorări mecanice și fisuri.