Jucătorii de jocuri PC, fiţi atenţi! Scaunul pentru gaming de calitate vă va ajuta să câştigaţi

Jucătorii de jocuri PC, fiţi atenţi! Scaunul pentru gaming de calitate vă va ajuta să câştigaţi

Jocurile în care se conduc maşini scumpe şi rapide de parcă v-aţi lupta pentru viaţă. Strategiile care vă menţin în scaun ore întregi. Jocuri RBG şi diferite realităţi virtuale, care sunt atât de ispititoare şi magice încât petreceţi adesea noaptea cu ele. Dacă şi Dvs. aparţineţi grupului de jucători eterni, ar trebui să vă procuraţi un scaun pentru gaming de calitate. Despre ce vorbim? Cine nu cunoaşte care este diferenţa dintre un scaun clasic de birou şi un scaun pentru gaming ar trebui să citească acest articol până la capăt.

Scaun birou Landon Scaun birou Landon

 

De ce scaunul pentru gaming?

Jucătorii de jocuri petrec ore în şir stând pe scaun. Deşi nu desfăşoară nicio activitate solicitantă din punct de vedere fizic, acest lucru este deseori solicitant pentru corp. Deja şi pentru angajaţii cu loc de muncă sedentar se recomandă scaune de birou concepute ergonomic şi cel puţin cu suport lombar. Importantă este, de asemenea, reglarea înălţimii şezutului şi funcţia de balansare. Scaunul de birou potrivit trebuie să asigure o şedere sănătoasă. În cazul scaunului pentru gaming se pune un accent şi mai mare pe confort şi ergonomie. Scaunul trebuie să fie conceput în aşa fel, încât să sprijine coloana vertebrală în locurile potrivite. De asemenea, ar trebui să ofere suport pentru articulaţii, mâini şi picioare. Jucătorul ar trebui şi după ore în şir de şezut să se ridice din scaun proaspăt şi fără dureri.

Scaun birou Nelson Scaun birou Nelson

...ca să vă simţiţi extra confortabil

Scaunul în care rezistaţi să staţi pe tot parcursul programului de lucru, ar trebui să aibă:

  1. tapiţerie de calitate – materialul textil utilizat să reziste cât mai mult şi să fie plăcut la atingere
  2. umplutura şezutului de calitate – să nu vă deranjeze nimic în timpul şederii
  3. reglarea înălţimii şezutului – să puteţi regla înălţimea şezutului după nevoie
  4. spătarul conceput ergonomic – să corespondeze ergonomic cu coloana Dvs. vertebrală
  5. suportul lombar – să obţineţi sprijin şi în zona lombară
  6. cotiere – să puteţi oricând să vă sprijiniţi mâinile şi să obţineţi astfel un confort şi mai mare
  7. funcţia de balansare – să reacţioneze spătarul în mod natural la presiunea corpului Dvs.
  8. baza cu role – să vă deplasaţi mai uşor şi fără restricţii prin cameră
Scaun pentru gaming Taurn Scaun pentru gaming Taurn

Scaun de maşină de curse cu alte funcţii

Scaunul pentru gaming a fost dezvoltat în anul 2006 în America. Creatorii săi s-au bazat pe eşecul economiei sud-coreene în 1997. În anul1998 societatea Blizzard a lansat jocul video Starcraft. Jocul a fost atât de popular în rândul tinerilor şomeri coreeni, încât jucarea lui a devenit într-un final un sport, iar turneele se desfăşoară până în prezent. Pe măsură ce jucătorii petreceau tot mai mult timp şezând, au început să sufere de dureri de spate. De aceea compania americană a început să se ocupe de dezvoltarea primului scaun pentru gaming din lume. A fost vorba despre un fotoliu modificat în stilul unui scaun de maşină de curse, cu caracteristici ergonomice inovatoare.

Sacun pentru gaming Emre Sacun pentru gaming Emre

Prin ce se diferenţiază un scaun pentru gaming de un scaun de birou tradiţional?

Scaunul pentru gaming diferă de un scaun de birou clasic cu mai multe caracteristici adăugate. Pur şi simplu le veţi recunoaşte.

Materiale de înaltă calitate: majoritatea scaunelor pentru gaming utilizează pielea ecologică pentru o întreţinere mai uşoară. Pielea ecologică este combinată cu plasă respirabilă. În acest fel este asigurată eliminarea excesului de căldură în timpul şederii lungi.

Tetiera şi suportul lombar: acestea sunt elementele de bază pe care ar trebui să le aibă fiecare scaun pentru gaming. Scaunele de înaltă clasă au aceste suporturi cu înălţime reglabilă. De aceea evitaţi să cumpăraţi un scaun fără suporturi.

Suporturi laterale „aripi”: în partea superioară a spătarului se află suporturi laterale suplimentare de care jucătorul îşi poate rezema capul.

Spătar înalt: scaunele pentru gaming au de obicei un spătar mai înalt, care are formă ergonomică.

Cotiere tapiţate: pentru un confort sporit partea superioară a cotierelor este tapiţată. Adesea sunt reglabile.

Roţi sub formă de roţi auto: roţile cauciucate sunt potrivite atât pentru parchetul laminat cât şi pentru podeaua de lemn. Pentru un efect mai mare forma lor seamănă cu forma roţilor unei maşini de curse.

Suport pentru picioare extensibil: scaunele de înaltă clasă oferă, de asemenea, un suport pentru a putea să vă sprijiniţi picioarele obosite.

Scaun pentru gaming Agena Scaun pentru gaming Agena

 

Nu doar pentru jucători

Scaunele pentru gaming, cu toate că sunt destinate în primul rând pentru jucători, au şi o altă utilizare. Sunt populare printre managerii care petrec mult timp la calculatoare. Scaunul nu numai că este confortabil, dar are şi un aspect reprezentativ.

Scaun pentru gaming Ozge Scaun pentru gaming Ozge

Din oferta noastră alegem:

Scaunul Ozge

Scaunul ergonomic OZGE poate oferi un sprijin perfect pentru fiecare parte a corpului. Are o umplutură a şezutului moale şi o husă de calitate din piele ecologică. Scaunul dispune de o înălţime reglabilă, mecanism de balansare, spătar de poziţionare şi un suport pentru picioare extensibil. Combinaţia expresivă de culori negru, roşu şi alb are efect asupra subconştientul nostru şi ne motivează în obţinerea unui randament mai bun. În partea superioară a spătarului veţi găsi o tetieră, în partea lombară un alt suport. Poziţia acestuia la înălţimea potrivită - pentru a vă sprijini în regiunea lombară – o puteţi ajusta cu ajutorul bretelelor. Cu fotoliul OZGE evitaţi durerile de coloană, muşchi cervicali şi cap.

Scaun pentru gaming Ozge Scaun pentru gaming Ozge

Scaunul Kristof

Scaunul KRISTOF este tapiţat cu piele ecologică albă şi neagră. Scaunul este decorat cu cusătură albă. Stă pe o bază de plastic de înaltă calitate. Spătarul înalt susţine spatele. Şezutul confortabil este asigurat de pernele în zona capului şi a spatelui. Suportul lombar îl puteţi ajusta cu ajutorul bretelelor la înălţimea de care veţi avea nevoie.

Scaun pentru gaming Kristof Scaun pentru gaming Kristof