Zilele se scurtează, serile devin mai lungi – hai să vorbim despre asta

Zilele se scurtează, serile devin mai lungi – hai să vorbim despre asta

Pe măsură ce se apropie toamna, mulți dintre noi ne simțim puțin melancolici. Este firesc: întunericul se lasă devreme și e prezent chiar și după trezire, sunt mai multe zile ploioase, vremea mai rece se face cunoscută și ea. Dar cum să nu-ți pierzi voiciunea? Lumina! Ai nevoie de mai multă lumină: în viață, în ziua ta, în casa ta. O lumină intimă care poate crea o atmosferă plăcută, caldă, care face din casă acasă. Deci, cum faci acest lucru?

hai să vorbim despre asta

 

Înfășurați-vă într-o pătură și bucurați-vă de lumina lămpii de podea

Este nevoie de multă energie pentru a lupta împotriva asteniei de toamnă. Așa că încearcă să te bucuri de ce aduce sezonul rece: în loc de plimbările lungi din serile de vară, bucură-te de confortul casei tale. Când ploaia bate la ferestre, înfășurați-vă într-o pătură călduroasă, răsfățați-vă cu o ceașcă de ceai și citiți, vorbiți, vizionați fotografii vechi sau serialele preferate.

Toamna este și despre o atmosferă unică. Încercați să evitați lumina dominantă a lămpii de tavan și folosiți în schimb o lampă de podea. Oferă o lumină delicată, perfectă pentru serile lungi de toamnă.

O piesă perfectă din oferta noastră este lampadarul LILA în stil scandinav. O structură stabilă din lemn va adăuga căldură locuinței, în timp ce o nuanță textilă va oferi o lumină delicată, intimă. Vă recomandăm să alegeți un bec mai puțin puternic, cu o lumină caldă. Lampa de podea LILA vine în mai multe culori: cu picioare din lemn natural și negru, și ai, de asemenea, la dispoziție mai multe nuanțe - de la bej la gri și alb. Dacă preferi un stil industrial, vei aprecia calitățile lămpii CINDA din metal

 

hai să vorbim despre asta

 

Aprindeți lumânări și folosiți un difuzor de aromaterapie

Mai ales în serile petrecute în familie, veți aprecia căldura vizuală și emoțională. Sfeșnice, felinare și difuzoare de aromaterapie sunt toate modalități excelente de a crea acest sentiment, chiar și într-o casă fără șemineu. Astăzi, pe piață găsești și lumânări cu miros natural, care vor aduce un miros deosebit în casă.

Setul de 2 felinare HOUSY este o piesă minimalistă care se va potrivi perfect în orice casă. Numele nu este o coincidență, într-adevăr este un set de două case - una mai mare, cealaltă mai mică. Nu le lipsește nici coșul de fum sau ferestrele care vor crea umbre frumoase pe pereți. Copiii – și nu numai ei – le vor iubi.

O altă piesă frumoasă din oferta noastră este felinarul din bambus MILES, care include un tub de protecție din sticlă pentru lumânare. Pe timpul primăverii și verii, îl poți lua pe balcon sau pe terasă și lumânarea va fi ferită chiar și de vânturile mai puternice.

Îți place pâlpâirea flăcărilor lumânărilor? Sfeșnicul de sticlă ERZAN pentru 3 lumânări evocă o atmosferă de basm. Sticla fumurie va oferi lumină intimă, iar „crăpăturile” intenționate în partea inferioară vor crea un model unic de umbre pe pereți. Desigur, oferta noastră include și difuzoare de aromaterapie care fac casa să miroase bine cu ajutorul uleiurilor esențiale. Preferi lavanda sau molidul?

 

hai să vorbim despre asta

 

Gândiți-vă la o lumină mai bună când lucrați

Pe măsură ce zilele se scurtează, concentrarea, capacitatea de a vedea lucrurile clar sau dorința de a munci de multe ori suferă. Nu trebuie să dăm vina pe astenia de toamnă imediat, motivul – cel puțin parțial – este și lipsa luminii.

Lucrezi și acasă? Este biroul de acasă esențial pentru tine? Atunci nu trebuie să subestimați capacitatea luminii de a îmbunătăți concentrarea și eficiența. O lampă de masă inteligentă ar trebui să facă parte din colțul tău de lucru.

Pe timpul toamnei, o puteți folosi nu numai seara, ci și în zilele înnorate. Iubitorii de design sofisticat vor fi mulțumiți de lampa de masă FABEL. Dacă preferați culorile neutre, există și o variantă pe nichel mat. Și nu ar arăta grozav și pe noptiera din dormitorul tău?

Cauți altceva pentru o atmosferă intimă? Poți găsi lămpi - pe picioare, de masă și suspendate, sfeșnice, felinare sau chiar oglinzi cu sfeșnice pe kondela.ro