Dulap inferior, alb, ROYAL D20P

Un interior în stil provensal este liniştitor, plăcut, familiar şi armon... Citiți mai mult
 • Preţ total: 179 lei
Compania noastră KONDELA dispune de propriul transport auto. Care sunt opțiunile de transport?
Vă faceți griji cu privire la luarea unei decizii greșite? Nicio problemă, vă garantăm posibilitatea de a returna bunurile până la 60 de zile de la cumpărare. Care sunt conditiile de retur?

Un interior în stil provensal este liniştitor, plăcut, familiar şi armonios. Aminteşte de trecut, de peisaje rurale şi, bineînţeles, de Franţa. Decorarea interiorului în acest stil atât de popular astăzi înseamnă mai mult ca oricând: a transforma casa în acasă..

Transformaţi bucătăria într-o bucătărie în stil provensal, scăldată de soare şi cu miros de ierburi. Ansamblul de unităţi de bucătărie ROYAL conţine toate elementele peisajului rural francez. Pentru producţie a fost folosit PAL melaminat de calitate. Corpurile dulapurilor sunt albe. Aspectul provensal este completat de nuanţa pin nordic, folosită la uşi. Uşile se deschid cu ajutorul mânerelor metalice.

Dulapul inferior ROYAL D20P este deschis. Este împărţit de două rafturi în trei compartimente de depozitare. Serveşte la depozitarea paharelor, dozelor cu alimente, condimentelor, eventual a unor elemente de decor pentru a revigora bucătăria. Dulapul este model stânga.

Dulapurile inferioare ale bucătăriei ROYAL sunt livrate fără blatul de lucru şi fără plintă. Se poate comanda blat în finisaj stejar sălbatic cu grosimea de 3,8 cm. Pentru fiecare dulap inferior, cu excepţia dulapurilor de colţ D25PZ, este necesar să comandaţi plintă şi 2 suporturi de fixare pentru plintă. Notaţi comanda în secţiunea de comentarii din formularul de comandă.

Pentru bucătărie recomandăm achiziţionarea de iluminare cu halogen. Interesul dumneavoastră pentru achiziţionare îl notaţi în secţiunea de comentarii din formularul de comandă.

 • Material: PAL melaminat
 • Culoare: alb
 • Dimensiuni (lxhxA): 20x82x45 cm
 • Grosimea materialului: 15 mm
 • Adâncimea dulapului: 60 cm
 • Cu două rafturi
 • Se livrează demontat

 • Preţul blatului ROYAL de lucru, de 38 de mm, este de 329,- pe m. Pentru fiecare dulap inferior (cu excepţia D25PZ) este necesar să cumpăraţi plintă (1 m) la preţul de 55,-/m şi 2 suporturi de fixare pentru plintă la preţul de 5,-/2buc.

   

  Nr. produs: 0000109202
  Culoare Alb
  Material PAL
  Model ROYAL
  Decoraţiuni Alb
  Se livrează demontat Da
  Se livrează montat Nu
  Culoare - detaliată Alb
  Superior Nu
  Combinat Nu
  Lucios Nu
  Pentru cuptor cu microunde încorporat Nu
  Cu picioruşe Nu
  pentru cuptor încorporabil Nu
  Pentru maşina de spălat vase încorporată Nu
  Pentru cuptor încorporabil Nu
  Greutate maximă susţinută Da
  Dulap alimente Nu
  Utilizare Bucătărie
  Model dreapta Nu
  De colţ Nu
  Cu uşă Nu
  Cu blat Nu
  Cu mâner Nu
  Cu sertare Nu
  Inferior Da
  Tip de mobilier Dulap de bucătărie
  Model stânga Nu
  Stil Stil provensal
  Lăţime (cm) 20
  Adâncime (cm) 45
  Înălţime (cm) 82
  Schiţa de montaj ROYAL K01-D20P Descărcare
  Serviciu clienți

  Nu ați găsit informațiile dorite?

  Contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere